RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juledekorasjonen tok fyr


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Mens det har vært mye fyll og bråk i Oslo sentrum i helgen, har Manglerud-politiet hatt det relativt rolig.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Det forteller overbetjent Ann Kristin Hoff Johansen på Manglerud politistasjon. Litt har det likevel vært å henge fingrene i gjennom jula. Her er noen utdrag:

Flytebrygge slet seg

Som så mange andre dager i det siste blåste det kraftig natt til lørdag. En flytebrygge som lå i Ormsund slet seg, og Brann- og redningsetaten måtte sikre den før Havnepolitiet fikk buksert den til trygg havn på Sjursøya.

Liten brann

Lørdag kveld kom det brannalarm fra en bolig i Trygve Strømbergs vei i Prinsdal. Det hadde tatt fyr i noe juledekorasjon. Beboerne fikk slukket innen utryknings-enheter kom til hjelp. Dermed ble det bare utlufting av mye røyk.

Kjørte i tunnelvegg

Natt til søndag kjørte en bil i tunnelveggen på Bryn. Fører ble sjekket av ambulansetjenesten som kunne konstatere at det hadde gått bra.

Stjal post

Natt til søndag ble det oppdaget at noen hadde tatt seg inn på baksiden av Skøyenåsen senter og stjålet post. Da politiet kom til stedet, var ingen personer å se, men det lå igjen mye som viste at noen hadde gått gjennom kasser med post.

Stjal smykker

Søndag kveld kom en familie hjem til sin bolig i Rustadsaga og oppdaget innbrudd. Dette hadde skjedd mens de hadde vært borte i julen. Utbyttet hadde vært smykker.

Kjørte i fjellveggen

Natt til mandag kjørte en bil i fjellveggen i  Ljabruveien ved Slimeveien. En mann  ble kjørt til legevakten for nærmere sjekk.

Hvem har mistet hunden sin?

Natt til mandag ringte en mann i Vilbergveien på Oppsal, og fortalte at han hadde tatt vare på en liten golden retriever. Hunden hadde ikke halsbånd. Politiet tok med seg hunden til Viking som inntil videre tar vel vare på den. Men hvem er eieren?

Les også: En rolig romjul for politiet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere