RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juleduo fyller Kampen kirke


Promo
Promo
Elisabeth Andreassen og Rein Alexander reiser Norge rundt for å få det norske folk i julestemning. Lørdag 12.desember gjester de Kampen kirke.

GAMLE OSLO: Elisabeth Andreassen og Rein Alexander er begge store artist-navn på den norske stjernehimmelen med sterke karrierer på hver sin kant.

I 2008 turnerte de sammen for første gang og hadde stor publikumssuksess. I år er de aktuelle sammen igjen, denne gang med både turné og julealbum, begge deler ved navn “Julenatt”.

Opptre med duoen

I år ønsker Rein og Elisabeth å gi lokale talenter under 16 år sjansen til å opptre sammen med dem i konsertens avslutningssekvens, “Deilig er jorden”.

Vinneren synger første vers alene på Deilig er jorden, også synger alle tre andre vers, og til slutt synger hele kirken og de tre med på det siste.

I Kampenkirke vil det settes opp en ekstrakonsert, slik at det blir det to konserter å opptre på.

Dersom man ønsker å delta i konkurransen må man sende et lydklipp hvor man synger “Deilig Er Jorden” i Eb dur til epost konkurranse@julenatt.no

I tillegg må man skrive litt om seg selv og legge ved kontaktinfo. Den som vinner får da opptre med Elisabeth og Rein og mottar også fire billetter til konserten. For mer info se www.julenatt.no"

Kom i julestemning

Både Rein og Elisabeth har hver for seg spilt julekonserter i en årrekke. De snakket lenge om å få til et samarbeid, og i fjor ble det endelig realitet.

Turnéen ble en stor salgssuksess, hvor over 15 000 billetter ble revet bort og 12 doble julekonserter ble utsolgt. I år legger de ut på en enda mer omfattende juleturnè hvor en rekke ekstrakonserter allerede er lagt ut.

Lørdag 12.desember fyller de Kampen kirke to ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere