RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julegave til Rustad skole

Siste skoledag før jul fikk elevrådet på Rustad skole en gave på 10 000 kroner fra Sparebankstiftelsen DnB NOR.

Rustad: I høst ble elevrådene ved alle skolene i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Telemark og Oppland, invitert til å søke om en gave på inntil 10 000 kroner fra Sparebankstiftelsen. I brevet som elevrådene fikk tilsendt sto det at de kunne søke om "en gave til et tiltak elevene ønsker seg, men som skolen ikke kan betale for". Tiltaket burde være noe som mange av elevene på skolen kan få glede av og som kan engasjere elevene og skape aktivitet.

Til sammen får elevrådene ved 390 skoler på Østlandet bidrag fra stiftelsen og flere av disse er skoler fra vårt distrikt.

Et juleønske

Ronny Aspen, avdelingsbanksjef ved DnB NOR-kontorene på Bryn og Manglerud, fikk æren av å dele ut pengene til Karine og Henrik, to av elevrådsrepresentantene på Rustad skole. Overrekkelsen skjedde på årets mørkeste dag og i forbindelse med skolens fakkeltog (bildet).

Elevene ved Rustad skole bestemte seg for å søke om tilskudd til effekter og kostymer til drama og forestillinger.

Vi bruker samlingssalen veldig mye til ulike arrangementer der de ulike trinnene har ansvar for underholdning. Vi jobber også på tvers av alder/grupper da vi får et godt samarbeid og godt samhold på skolen, skrev elevrådet i sin søknad til Sparebankstiftelsen.

Nå får de julegaven de ønsket seg.

Kreative sjeler

Elevene har gått sammen, funnet ut hva de ønsker seg på skolen, sendt inn søknaden og nå får de uttellingen, i form av en flott julegave til skolen, sier Ronny Aspen og legger til:

Det er kjempegøy å se hvor kreative elevene har vært. Og det er hyggelig å kunne gi noe elevene virkelig ønsker seg på skolen, avslutter Aspen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere