RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det er morsomt å gi bort julegaver som du har laget selv.
Det er morsomt å gi bort julegaver som du har laget selv.

Julegavetips fra Blekkulf

Nå nærmer det seg jul, men du har fortsatt tid til å lage julegaver. Du kan gi bort fine tegninger som du har laget. Pynte fyrstikkesker med filt eller stoffbiter i forskjellige farger. Hva med å lime på hjerter, knapper eller treperler? Kanskje du kan få hjelp til å sy et handlenett av en gammel olabukse?

En tom pappeske etter frokostblandingen kan klippes til å bli en nyttig bladsamler. Hvis den skal brukes til å ha tegneserieblader oppi, kan du dekorere den med tegneserier som du klipper ut og limer på.

Skal den brukes til matoppskrifter, kan du lime på forskjellige bilder av mat. En god idé er å gi bort en kokosnøtt eller noe som småfuglene kan spise. Da blir både den du gir gaven til og småfuglene glade.

Vi må passe på at gavene vi gir er bra for naturen. Fordi en friskere og renere jord er den beste julegaven vi kan gi hverandre på lang sikt.
Åttearmet klem fra Blekkulf

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere