*Nettavisen* Nyheter.

Julegudstjeneste på kirketrappa

I år som i fjor avholder Sagene kirke sin julegudstjeneste utendørs på kirketrappa.

SAGENE: For til tross for at budsjettet for neste år betyr restaurering av kirkebygget, betyr ikke det at menigheten kan feire jul innendørs i år. Kjell Olav Bø, sokneprest i Sagene menighet, ser fram til markeringen.
I fjor var arrangementet ganske spontant, men det kom utrolig mange mennesker. Det synes vi var veldig hyggelig, og ser derfor fram til å markere jula i fellesskap på kirketrappa også i år, sier Bø til Østkantavisa.
Arrangementet går av stabelen klokka 16 på julaften, og i forkant vil det bli delt ut fakler. Bø har med seg kantor Stein Skøyeneie under gudstjenesten, og det musikalske innslaget står trompetist Thomas Brække for.
Vi håper enda flere finner veien i enn i fjor. Neste år kan vi forhåpentligvis holde gudstjenesten innendørs, så dette blir siste anledning til julegudstjeneste med fakler, forteller Bø.
Et annet poeng i denne sammenheng er også ganske spesielt.
På 1. juledag inviterer Sagene menighet til høytidsgudstjeneste i Nordre kapell på Nordre gravlund, 3 minutters gange fra kirken. Det vil være den eneste gangen at det blir feiret jul i dette kapellet. I fjor ble juledagsgudstjenesten nemlig feiret sammen med Iladalen menighet i Iladalen, avslutter sognepresten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.