RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julehilsen fra ordføreren


 
 
Les julehilsenen fra ordfører Fabian Stang til Oslos innbyggere her.

OSLO: 2008 har vært et begivenhetsrikt år. Kulturbyen Oslo har fått et stort løft gjennom den nye scenen for opera og ballett i Bjørvika. Gjennom året har aktivitetene florert på Oslos små og store kulturelle møteplasser.

Vi opplever en sterkere deltakelse fra byens etniske minoriteter på flere arenaen. Det er gledelig og viktig, for Oslo skal være en inkluderende by med rom for alle. Det er mangfoldet som gjør byen rik.

Organisasjonslivet i Oslo skaper møteplasser som inkluderer ungdom og eldre til meningsfulle aktiviteter gjennom klubber og foreninger. Dette er også betydningsfulle arenaer i en tid som bærer bud om at vi er inne i en lavkonjunktur. Det startet med finanskrisen, og ingen vet helt hvor det vil ende. Foreløpig greier vi oss ganske godt her i byen.

Jeg tror vi skal komme oss ut av dette, som vi har gjort i krevende perioder tidligere. Kanskje gir det oss et enda sterkere incitament til å verne om hverandre med varme og medmenneskelighet.

Julen er en høytid for glede og verdifull tid sammen med våre nærmeste, men mange av innbyggerne i Oslo går julen i møte med vonde følelser. Året har ikke bare ført godt med seg.

Vi har nå helt i det siste opplevd grusomme dødsbranner som har rammet flere. Våre varmeste tanker går til de pårørende som har mistet noen av sine kjære. I slike stunder er det viktigere enn noen gang at vi stanser litt opp og tar oss tid til å bry oss om våre medmennesker. Vi må heller ikke glemme de mange som sliter med ensomhet. Kjenner du noen med savn, vet du om noen som trenger deg så nøl ikke med å ta kontakt.

Våre mange utfordringer skal vi møte med optimisme og glede slik at Oslo blir en enda bedre by å bo i i 2009.

På vegne av byens folkevalgte ønsker jeg alle en gledelig og fredelig jul!

Fabian Stang
Ordfører

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere