RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juleinnbrudd i bil

Med julerushet kommer øker også innbruddsrisikoen. Dette fikk Jaques Huijbens føle på kroppen.

ALNA: 18.desember i fjor, opplevde Jaques Huijbens å få bilen rundstjålet. Hendelsen skjedde på Alna Kjøpesenter midt i julerushet.
Det er ikke det at jeg regner med å få tilbake tingene med pengeverdier, men jeg skulle ønsker å få tilbake de personlige eiendelene, forteller Jaques Huijbens.
Bilvinduet på bilen hans ble knust og bilen rundstjålet. Huijbens mistet mye og tror dette er tyver som viste hva de gjorde.
Jeg har lett rundt senteret i en radius på 500 meter, i håp om å finne noe, men det gjorde jeg ikke. Likevel kan det hende at tyvene har droppet noen av tingene, sier mannen og håper nå at noen oppmerksomme sjeler har kommet over noe.
Tingene kunne vært droppet hvor som helst, i søppelkasser eller på gaten, mener han.
Spesielt savner Huijbens fotografier med negativer og sin lille oransje notatbok, som man kan putte i lommer. Andre ting som også ble tatt var bøker, post, skoleatlas over Nederland, låssylinder med åtte nøkler, GSM- enhet, 14 CD-er med romantisk musikk og språk og et blått skrivehefte med norske og italienske gloser. Tingene var i en sort reisebag og en sort bærepose av lin.
I tillegg er det andre ting tyvene kunne ha solgt, forteller Huijbens, dette er blant annet kvinnestøvletter, kåpe i størrelse 42 med pelskant, to blå pledd, herrejeans, bordløper, buksebelte med glidelås på innsiden og hyttegardiner.
Julegaver, andre nye ting, personlige ting og verdifulle ting ble tatt fra den sølvgrå bilen.
Det er ikke det at jeg regner med å få alt tilbake, men noen kan ha vært oppmerksomme og funnet noen av tingene, sier han, og legger til at for han, er det de personlige tingene som er viktige.
Jeg ønsker også å få frem at folk flest må passe på. Jeg parkerte i et parkeringshus, men sentervaktene patrulerer ikke her, fordi det ikke inngår i jobben. Det er synd at noe slikt skal skje, derfor er det viktig å være på vakt.
Dersom det er noen som tror de kan ha funnet noen av Huijbens ting, kan de ringe til 928 13 047.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere