RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julekabaret på overtid

Vi hadde forestilling for hele skolen før jul, men vi har ikke hatt tid til å holde for foreldre og andre før nå, forteller Stine Maria Pedersen, som drømmer om IDOL neste år når hun fyller 16 år.

EKEBERG: Det både parodieres og etterliknes for alle pengene når 8-9 og 10. trinn på Brannfjell skole har gått sammen for å lage en kjempeforestilling. Her er det mange gryende talenter innenfor de fleste sjangrer i entertainment. For Stine Maria Pedersen sin del er det kun synging som gjelder. Vi møter henne tilfeldigvis når hun er på vei ut for å gjøre de siste forberedelsene før det er hennes tur å entre scenen.
Jeg skal synge en duett. "A womans worth" med Alica Keys. Men det er ikke helt enda, da, sier hun fornøyd. Hun har planene klare og drømmen er å bli sangstjerne. Dermed er søknaden til musikklinja på Manglerud klar.
Hvis IDOL fortsatt er neste år skal jeg være først i køen. Jeg skal bli sanger, sier hun bestemt, og med stjerner i øynene, før hun haster videre.
Litt seinere står hun på scenen og viser at hun har talent! Hun synger sammen med Kevin, som i nummeret før viste førsteklasses hiphop-dans. Sammen høster de stor jubel fra en fullsatt sal.
Kveldens forestilling er dagens andre. Tidligere på dagen forrige onsdag holdt de sammen forestilling for alle 7.klassingene på Ekeberg og Bækkelaget barneskole. På den måten ønsker Brannfjell skole de nye elevene som skal begynne til høsten velkommen for første gang.

Spice Girls

Kabareten inneholder som sagt det meste innenfor entertainment og publikum ler seg skakk i hjel da det holdes audition i programmet "So, you think you can nisse". Det er de merkeligste figurene som prøver å få en ekte nisse-kontrakt, men det er til slutt publikumsfavoritten Abu Marong som går av med seieren etter sin innsats som pakistansk-nisse. Videre får vi et gjensyn med 90- tallets favoritt, nemlig Spice Girls! Kabareten er nemlig kronologisk og vi får tilbakeblikk fra hvert tiår tilbake til 1960. Elevene har blant annet plukket ut "Rockin`n around the Christmas tree", Grease, ABBA, "It's raining men", og fra 2000- tallet fikk vi blant annet høre en nydelig versjon av Katie Melua's "The closest thing to crazy", sammen med tøff Michael Jackson-dans!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere