RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julens store promillekontroll

Den store promillekontrollen startet sist helg og aksjonen vil vare fram til jul. Politiet har kontroller både på kveldstid og om morgenen for å teste "dagen derpå"-promillen.

Ekeberg/Oppsal/Mosseveien: Tre sjåfører ble tatt i påvirket tilstand i vårt distrikt i løpet av promillekontrollens første helg.

Sist lørdag ble en 60 år gammel mann stoppet og tatt med over 0,5 i promille i Kongsveien. Natten etter, søndag 10. desember, mottok politiet en melding fra en kunde på Hydro Texaco ved Mosseveien. Melder fortalte om uvøren og vinglete kjøring fra en personbil på vei sydover. Politiet rykket ut og bilen ble tatt igjen ved Oslogrensen, like ved Tusenfryd. Da hadde kjøretøyet en hastighet på 120 km/t. Sjaføren var en 30 år gammel mann som var påvirket av narkotika. Det ble funnet narkotiske piller i bilen og mannen hadde ikke gyldig førerkort. I tillegg hadde bilen han kjørte en avskiltningsbegjæring.

Mannen ble pågrepet og kjørt i arrest.

Samme søndag, klokken 15.20, ble en 44 år gammel kvinne stoppet i Oppsalstubben med 2,5 i promille. Da hadde hun kjørt fra puben Røde Hatt på Oppsal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere