Gå til sidens hovedinnhold

Julepremierer på Ringen

Fire filmer har premiere på Ringen den 26.12; Australia, Yes Man, Historien om Despereaux og Klassen.

Australia

Australia er et romantisk epos av Baz Luhrmann som skrev og regisserte "Moulin Rouge". Han vender tilbake til sitt hjemland Australia og jobber med to av landets mest kjente skuespillere, Nicole Kidman og Hugh Jackman.

Les mer her

Yes Man

I "Yes Man" spiller Jim Carrey hovedrollen som Carl Allen, en mann som blir med i et selvhjelpsprogram basert på ett enkelt prinsipp: Si "ja" til alt... og hva som helst.

Les mer her

Historien om Despereaux

Historien om Despereaux er et moderne eventyr, og forteller historien om tre usannsynelige helter: Despereaux; en modig mus som blir stengt inne i en fangekjeller etter å ha snakket med mennesker, Roscuro; en godhjertet rotte som elsker lys og suppe, men som lever i eksil i mørket, Pea; prinsessen som lever et trist liv i skyggen av farens sorg, og Mig; en tjenerjente som ønsker å bli en prinsesse, men som er tjener for fengselsvokteren.

Les mer her

Klassen

Klassen hadde førpremiere på Ringen i høst, men settes nå opp ordinært.
I to timer er vi som en flue på veggen i en ungdomsskoleklasse i en forstad til Paris. Læreren François Bégaudeau (som faktisk spiller seg selv!) forsøker å legge forholdene til rette slik at den brokete gjengen av pubertal energi og rebelsk kreativitet kommer til uttrykk på en konstruktiv måte.

Les mer her

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg