RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julestemning i høstmørket


Ingrid Olava skapte julestemning
Ingrid Olava skapte julestemning
Til tross for kaldt og surt høstvær var det lun og hyggelig julestemning på Birkelunden tirsdag kveld.

BIRKELUNDEN: Sammen med kunstnerne Espen Henningsen og Jan Skomakerstuen lyste Ikea opp Birkelunden med spektakulær lyssetting fra kunstnerne, og årets julepynt fra Ikea.

Se flere bilder her

Stivpynta park

Kunstnerne har brukt over 100 trær, mye pynt og enda flere lys i juleskogen.

I tillegg til at kunstnerne har satt sitt preg på denne skogen får også publikum bidra. Fram til lørdag kan store og små komme å pynte mange av trærne i juleskogen.

Folk over hele landet kan også gå inn på juleskogen.no og pynte sitt eget virtuelle tre. Alle bidrag vil bli vist på en storskjerm som er satt opp på Birkelunden. Kunstnerne kommer deretter til å gjenskape de tre beste juletrærne daglig i Birkelunden.

Ikeas pølser

Det var surt og kaldt under åpningen tirsdag kveld, men Ikea varmet publikum opp med servering av gløgg og pølser.

Noman Mubashir sto for den offisielle åpningen av utstillingen, og sammen med kunstnerene selv hadde han æren av å tenne lysene i juleskogen.

Ingrid Olava sto for nydelig musikk under åpningen. Det ble lattermildt på scenen da vinden tippet et juletre over koristene under første låt. Det gikk heldigvis bra med de begge, men alle måtte ta en liten pause fra låten for det ble vanskelig å holde seg seriøs og ikke le av denne litt komiske situasjonen.

Noman Mubashir kom til unnsetning og holdt treet stødig slik at Ingrid og vokalistene hennes kunne fortsette med låtene.

God stemningsfull musikk til en stemningsfull Birkelunden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere