RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julestemning i Mortensrud kirke

Oslo-koret Con Amore bringer sangglede og julestemning i Mortensrud kirke søndag kl. 1800.

Mortensrud:I mylderet av julekonserter i adventstiden tenner Con Amore, med sitt utradisjonelle program, lys for mindre kjente julesanger. Vi har blant annet fordypet oss i den tyske, romantiske julemusikken hvor vi finner store navn som Mendelssohn og Max Reger, fortyeller lederen Anne Marie Siebke.

Con Amore starter konsertene med en musikalsk reise til romantikken i Tyskland. Etter pausen får publikum bli med på en verdensrundtur i julens tegn og får høre hvordan andre land og kulturer hyller høytiden med sang. Koret har funnet frem sanger fra blant annet Afrika, Norge, Irland, Cuba, USA og Polen.

Con Amore er et blandet kor med 50 aktive medlemmer i alderen 23 - 75 år som har det til felles at de er glade i å synge. Koret ble startet allerede i 1969 og ønsket om å formidle god musikk vedvarer.

Flere av korets medlemmer bor i Mortensrud-området ,og vi synes det er hyggelig å kunne invitere gode naboer på konsert, sier PR-sjef Denise Samson. Kveldens pianist, Anders Byfuglien, er også godt kjent i området, som fast organist i kirkene Mortensrud og Klemetsrud.

Dirigent for Con Amore er Ida Baalsrud. Hun har utdannelse som fiolinist og kordirigent fra Norges Musikkhøgskole og har også studier i komposisjon fra samme sted. Kveldens konferansier er skuespilleren Morten Rudå med utdannelse fra blant annet The American Academy of Dramatic Arts, New York. Han er å se i årets julekalender for voksne på TV Norge - "Jul i Tøyengata".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere