RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julestemning i Oppsal arena


 
  Foto: Foto: Oppsal håndball
Finn fram nisselua og møt opp i Oppsal Arena onsdag 1. desember klokken 19.00. Da blir det julestemning og toppkamp i håndball for damer.

Oppsal: Gjør deg klar til nissefest i Oppsal arena onsdag. Klubben oppfordrer alle lag til å stille med nisselue og de lokker med premie til det laget som stiller med flest spillere ikledd nisselue.

Motstander onsdag er tabellnabo Glassverket og laget må vinne for å fortsatt henge med i toppen av tabellen. Derfor trenger laget all den støtte de kan få under onsdagens kamp.

Klubben lokker også med gavekort til den best utkledde gutte – og jentenissen på tribunen. I tillegg vil det laget som stiller med flest spillere (brøk av antall i laget) vil få dekket påmeldingskostnader forbundet med en ekstra cup.

Og ikke nok med det vil det være ekstra julestemning siden det vil bli servert gratis gløgg og pepperkaker til publikum.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere