RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juletre bestjålet


 
 
Bare et halvt døgn etter at juletreet i Birkelunden ble tent var minst 20 lyspærer forsvunnet. Veldig trist, sier en av ildsjelene bak julegrana og lokalpolitiker, Ulf Granli (H).

LØKKA: Jeg kjørte forbi her klokka 12 og da så det fint ut, men da jeg kom tilbake i 15-tida var lysene borte, sier Granli, som i mange år har jobbet for både julegran og julegater på Løkka.

Søndag ble julegrana tent, men mandag var altså flere lys stjålet. Granli sier han mistenker at skoleungdom står bak, men legger til at dette bare er spekulasjoner.

Jeg kan vanskelig forestille meg at noen voksne mennesker gjør dette, og jeg tror heller ikke noen har bruk for lyspærene. Det er spesialpærer, og ikke slike som folk bruker hjemme på juletrærne sine, sier Granli, som synes saken er trist.

Det er veldig trist. Vi har jobbet så hardt for å få det til, og både foreldre og barn som var her synes det var så hyggelig at vi hadde fått til julegrantenning igjen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere