Gå til sidens hovedinnhold

Juleverksted på Hovseterhjemmet

Onsdag arrangerte Hovseterhjemmet felles juleverksted for beboerne på sykehjemmet og de eldste barna fra Meklenborg barnehage.

HOVSETER: 12 barn og 15 beboere fra sykehjemmet koste seg sammen. Barna sang både vintersanger til gitarspill og julesanger, før alle satte i gang med å lage julelenker, julekort, og gaveesker. Samtidig koste de seg med frukt, julegløgg og pepperkaker, som seg hør og bør.

Det var tydelig at både barna fra Meklenborg og beboerne ved Hovseterhjemmet gledet seg over å være sammen, og nettopp derfor har de et utbredt samarbeid.

Meklenborg barnehage har vært på Hovseterhjemmet på frokostbesøk, de har malt påskeegg i forbindelse med påsken, vært med på Kulturdagene på Hovseterhjemmet, og nå altså til slutt på juleverkstedet.

– Alle på Hovseterhjemmet gleder seg stort over at barnehagebarn og andre i Bydel Vestre Aker så flittig besøker dem. Julen er en tid for samhold og gleder nettopp på tvers av generasjoner, og derfor blir dette ekstra fint for alle når slike opplevelser deles, sier kvalitetsleder ved Hovseterhjemmet, Arne Harlad Foss og legger til:

– Dette er også en viktig sak for Attendo Care, som driver Hovseterhjemmet. Noe av filosofien er nettopp det å bringe samfunnet utenfor inn i sykehjemmene, slik at ikke institusjonene blir isolerte fra resten av samfunnet. Dette er også i tråd med Meklenborg barnehages filosofi.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg