RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juleverksted på Stoppestedet

Gløgg, pepperkaker, grøt og juleverksted var noen av aktivitetene ungdommene på Stoppestedet på Lilleaker var med på siste dagen før jul.

Lilleaker: - Egentlig har vi feiret jul i lang tid, her på Stoppestedet med servering av gløgg og pepperkaker, forteller cafeassistent, Siri Brunstad.
Likevel var det litt ekstra med grøt og juleverksted siste dagen ungdomsklubben holdt oppe før jul.
- Vi har hatt mange ungdommer og flere nye i kveld, forteller Brunstad.
Hun synes det virker som det er mange som har hørt at det skulle være juleverksted.
- Juleverksted pleier å være veldig populært blant ungdommene, forteller Brunstad.
Ved et bord sitter to venninner og lager julegaver.
- Dette er faktisk første gangen vi er på Stoppestedet, forteller Rikke Sund Carlsen(16) og Sunniva Bærug(16). Begge har hørt om ungdomsklubben fra venner og bekjente og bestemte seg for å ta turen dit, siste kvelden før jul.
- Jeg hørte at det skulle være juleverksted, og det er jo litt gøy å få med seg, smiler Sunniva(16). Hun har vært på ungdomsklubb før, men ikke på Lilleaker.
- Jeg tror det er lettere å benytte seg av tilbud om ungdomsklubb når det skjer litt, også er man jo mer positiv sånn rett før jul, smiler Rikke(16). Sammen med venninnen har hun allerede fått perlet kjeder og tegnet på kopper.
- Vi har fått laget noen flotte julegaver, sier Rikke(16) og viser frem kjedene. Begge synes juleverkstedet hadde et godt utvalg av ting man kunne lage.
- I kveld har ungdommene fått muligheten til å lage smykker, støpe såper, dekorere kopper, lage julekort og hekle og annet småplukk, forteller Brunstad. - Det er ikke umulig vi tar turen hit en gang etter jul også, sier Rikke(16) og Sunniva(16), før de går tilbake til å gjøre ferdig koppene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere