*Nettavisen* Nyheter.

Juniorer slo a-lag

 

VIFs juniorlag slo Nordstrands a-lag i helgen. - Dette var en kamp med mye prestisje, kanskje spesielt for Nordstrand, sier Andreas Holter.

Vålerenga juniorer møtte lørdag formiddag mot 3.divisjonslaget Nordstrand, og det endte med 2-0 seier til VIFs unge mannskap.

Daniel Berg og Anders Lie scoret for Enga, i en kamp som også inneholdt tre røde kort, skriver Vif.no.

Ekstra ungt

Enga stilte i oppgjøret med et ekstra ungt mannskap, siden flere av spillerne var opptatt med spill på Gran Canaria samt at en del spillere var ute med skader og sykdom.

- Dette var en kamp med mye prestisje, kanskje spesielt for Nordstrand. De ønsket nok å vise våre purunge at vi ikke bare skulle komme her, uten at det ble lagt i litt ekstra i duellene, sier ansvarlig for U-gruppa, Andreas Holter til vif.no.

Tre røde

Vålerenga tok ledelsen etter 25 minutter ved Daniel Berg, mens Andreas Lie fastsatte resultatet til 2-0 etter et hodestøt i det 65.minutt.

- Jeg synes vi var bedre fra start til slutt, men som sagt uten å imponere nevneverdig. Første omgang var sjansefattig, og vi hadde kanskje et par tre gode muligheter til tillegg til målet. Nordstrand tror jeg skapte en sjanse før pausen, sa Holter.

Andre omgang ble også preget av tre røde kort.

Først var det Vålerengas Nikolai Djupesland som fikk rødt kort for to gule, før de tidligere VIF-juniorene Ejup Etemi og Mathias Samuelsen fikk hvert sitt røde på slutten av kampen.

- Det kan vel hende de var litt sure for å tape mot gamleklubben, i en kamp det virket som Nordstrand var veldig tent på å vinne, sa Holter til Vif.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag