Juristbistand på Majorstuen

Politiadvokat Jan Olav Frantsvold står parat til å hjelpe.

Politiadvokat Jan Olav Frantsvold står parat til å hjelpe.

Om du ikke har råd til juridisk bistand så ikke fortvil, det finnes hjelp å få, og det helt gratis.

Majorstuen:Norges Juristforbund arrangerer Juristdag for fjerde året på rad.

Lørdag 26. september fra kl. 11.00-15.00 står nærmere 250 jurister fra privat og offentlig sektor på stand over hele Norge, for å gi gratis juridisk rådgivning til folk flest.

Gode råd

I år er det en tredobling av jurister som står på stand i Oslo for å veilede befolkningen i paragrafjungelen. På Majorstua, Grønland Torg og Grünerløkka kan du få gode råd gratis.

Jan Olav Frantsvold er politiadvokat og skal ha ansvaret for standen på Majorstuen. Han har vært med to ganger tidligere, men har da hatt ansvaret på egertorget. Han mener det er en del spørsmål som går igjen.

– Veldig mange lurer på spørsmål om arv, nabotvister og skatteoppgjør. Vi går ikke dypt inn i enkeltsaker, men kan rettlede og gi råd om hvor man burde henvende seg. Det er utrolig hva du kan få til på egenhånd om du vet hva du skal gjøre, sier han.

Flere sektorer

– Poenget er at folk skal får snakke med jurister fra ulike sektorer, slike at alle spørsmål kan få et så korrekt svar som mulig. Mitt råd til de som vil ha svar er å forberede seg litt, vit hva du vil ha svar på, sier Frantsvold.

I fjor fikk over 1500 mennesker hjelp i juridiske spørsmål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.