RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juryens vurdering

Etter juryens vurdering fremstår skolen som innovativ og nyskapende. Elever, lærere og administrasjon har i fellesskap tatt i bruk ulike verktøy på en systematisk og langsiktig måte for å utvikle hele organisasjonen og kvaliteten på skoletilbudet.
Skolen profilerer Oslo kommune utover kommunens grenser. Skolen fremstår som en moderne skole i utvikling og har klart å endre elevenes vurdering og omtalen i media fra sterkt negativ til sterkt positiv. Den har blitt en ettertraktet skole å arbeide ved. Skolen er nyutnevnt som Nasjonal Demonstrasjonsskole 2006 2008. Som Demonstrasjonsskole bidrar skolen til erfaringsoverføring til skoler over hele landet.
På grunn av en bedret skolekvalitet er Ullern også blitt et mer naturlig og attraktivt valg for elever i lokalmiljøet. Både læringsmiljøet og læringsutbyttet har bedret seg markant og dokumenterbart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere