RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Youssef Ofkir, Marcus Stræte, Jørgen Hamren og Knut Broxmoen brukte siste «Åpen skole» til å bake hauger med pepperkaker.
Youssef Ofkir, Marcus Stræte, Jørgen Hamren og Knut Broxmoen brukte siste «Åpen skole» til å bake hauger med pepperkaker.

Kø for «Åpen skole»

«Åpen» skole på Ekeberg har i høst vært et populært kveldstiltak for 4.-7. klasse.

EKEBERG: Hver tirsdag i oktober og november har elevene hatt valget mellom data, forming, bordtennis, lesing, spille spill og å lage mat på skolekjøkkenet Sistnevnte desidert mest populært ifølge FAU-leder John Sørland.

Julestemning

Det kan Marcus Stræte skrive under på. Etter at grønnsaksuppe, innbakte pølser, pannekaker og fruktsalat har stått på menyen de siste ukene, var 7.klassingen og kompisene Youssef Ofkir, Jørgen Hamren og Knut Broxmoen tirsdag ivrig opptatt med å lage pepperkaker.

Engler, kaniner, katter og hodeskaller. Vi prøver oss på litt forskjellige figurer med mye pynt. Jeg liker å lage pepperkaker og smake på deigen. Også kommer vi jo i julestemning da, forteller han.

Marcus tror nok han skal spise de fleste pepperkakene selv.

Men jeg skal spare noen til julegave til jentene, røper han.

Neste høst

John Sørland forteller at rundt 50 elever har vært innom «Åpen skole» hver uke.

Mange har stått i kø en halv time før vi har åpnet. Noen har vært der samtlige tirsdager. Vi i Foreldrenes arbeidsutvalg synes det er viktig å gi elevene et kveldstilbud. Mange har ikke annet å finne på her i nærmiljøet, sier han.

«Åpen skole» har vært arrangert siden år 2000, og Sørland forsikrer at dørene åpner igjen neste høst også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere