*Nettavisen* Nyheter.

Kafé på plass

Sara Nielsen (t.h.) og Mathilde Sætre tok turen innom kafeen på Disen på åpningsdagen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Kjempegreit med 20 meter til nærmeste kaffebar, mener venninnene Sara Nielsen og Mathilde Sætre, som gjerne tar trilleturen innom Disens nye kafé.

Klikk på bildet for å forstørre.

Linda Bjerke og Gary Anderton.

DISEN: Første åpningsdag ble en suksess for Gary Anderton og Linda Bjerke, som driver nyåpnede «Kaffe og Brød» i Disenveien 30. Forrige torsdag var det en strøm av mennesker som ville prøve det nye tilbudet i Disen borettslags gamle butikklokaler.

Alle aldre

Det er veldig positivt, og det kommer folk i alle aldere, akkurat som vi hadde håpet på, sier Bjerke, som tror kafeen vil bidra til å skape hygge i nærmiljøet.

Sammen med kompanjong Anderton, vil hun i tiden fremover friste med kaffe, brød, bakevarer, salat og påsmurte fuccacia syv dager i uken.

Litt kaldt

Ved et bord utenfor sitter Sara Nielsen med Sofie (3 måneder), og Mathilde Sætre med Johannes (3 måneder). De er litt skuffet over å ikke få ta med barnevognene inn i kafeen.

Det er kjempekoselig at vi får et slikt tilbud her. Men det kan nok bli litt kalt å sitte ute til vinteren. Vi får håpe det kommer varmelamper, sier Sætre.

Både hun og Nielsen tror de kommer til å legge trilleturene innom kafeen fremover.

Det er kjekt å møte folk fra lokalmiljøet. Det er det større sjanse for å gjøre her enn på en kafé i byen, sier Sætre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag