*Nettavisen* Nyheter.

«Kåffa» depper etter nytt tap

FORTVILER: Tor Øyvind Reinemo hadde et skudd som gikk like utenfor fire minutter på overtid. Foto: Foto:Andreas Lindbæk

Lørdag gikk KFUM/Oslo på sitt andre strake tap, da Nesodden beseiret hjemmelaget med 1-0.

Klikk på bildet for å forstørre.

GODE BAKOVER: Forsvaret, med kaptein Thomas Sæther, spilte solid lørdag. Det var den siste tredjedelen laget slet.

EKEBERG: – Vi har utrolig mye å gå på. Vi er altfor pysete i duellene og skal vi vinne slike kamper må vi ofre oss, sa en skuffet Thomas Sæther etter kampen.

Startet svakt

Nesodden overrasket alle da de gikk ut i hundre og skapte en megasjanse allerede etter 30 sekunder da «Kåffa»-keeper Stian DeWahl reddet mesterlig da en fra gjestene kom alene gjennom.

Men etter 20 minutter måtte keeperen kapitulere da Espen Rashid kom alene gjennom etter å ha lurt Marius Breivik i forkant av scoringen.

Videre hadde begge lag ett skudd i stolpen, før lagene gikk til pause.

– Første omgangen minner veldig om vår svake opptreden mot Lørenskog forrige helg. Det er lite som stemmer, sier Eivind Arnevåg til Nordstrands Blad.

Enveiskjøring i 2.omg

Trenerteamet Arnevåg og Sæther må ha fortalt spillerne noen alvorsord i pausen, for i andre omgang handlet det kun om KFUM.

Men dessverre for vertene sto stolpen nok en gang i veien da Markus Norheim Cham fikk avsluttet fra skrå vinkel helt mot slutten av kampen.

Og nærmere kom ikke hjemmelaget.

– Andre omgang spiller vi bra. Vi fortjener ett mål og hadde vi fått det så tror jeg vi fort kunne vunnet. Det er selvsagt surt å tape dette, men vi kan ta med at vi spiller bedre enn mot Lørenskog, sier Arnevåg.

Skal lade batteriene

Selv med to strake tap, har dette vært en brukbar første halvdel for «Kåffa».

Laget ligger på 5.plass, fire poeng bak Kvik Halden som topper når serien er halvspilt.

– Nå skal det bli godt med en pause. Vi klør selvsagt etter å rette opp de to tapene, men det skal uansett bli deilig med litt fri nå. Vi skal sørge for å lade batteriene til neste halvdel av sesongen, sier Thomas Sæther.

Også Eivind Arnefjord ser lyst på mulighetene for å være med i toppen når vårsesongen starter 30.juli hjemme mot Moss.

– Vi er veldig fornøyd med første halvdel av sesongen, selv om de to siste kampene har gitt en dårlig smak. Vi har sanket mange poeng, selv om vi har slitt med skader, sier Arnevåg.

– Det kommer til å bli veldig jevnt i toppen og løpet er ikke kjørt. Vi ser frem mot høsten med spenning, avslutter Eivind Arnevåg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.