RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Kåffa» har troen på opprykk i 2013


TILBAKE: Etter å ha vært skadet store deler av fjorsesongen gleder Nikolai Hagen seg til at KFUM Oslo skal forsøke å gjøre seg bemerket helt i toppen av andredivisjon.
Foto: Alice Johansen
TILBAKE: Etter å ha vært skadet store deler av fjorsesongen gleder Nikolai Hagen seg til at KFUM Oslo skal forsøke å gjøre seg bemerket helt i toppen av andredivisjon. Foto: Alice Johansen Foto: Alice Johansen
Allerede tidlig i januar føler KFUM Oslo at stallen er komplett.

KFUM ARENA: «Kåffa» har de siste månedene utvidet spillestallen med Nikolai Hagen (tilbake fra skade), Torstein Aase Andersen (gikk fra Stabæk), Thomas Sæther (tilbake fra studier i Israel) og Christoffer Dahl (gikk fra Hønefoss).

Kjempe i toppen

De fire spillerne, i tillegg til at Sindre Ek kommer tilbake i mai fra studier i USA, gir laget troen på å ligge i toppen av tabellen i 2013.

– Vi skal være med å kjempe helt i toppen i år. Det er klart at det ikke er helt reelt å begynne å snakke om opprykk allerede i januar, men den sportslige planen vår burde værte å rykke opp, sier KFUM-trener Esten O. Sæther, som trener A-laget sammen med Dan Eggen.

– Kommer det til å komme flere forsterkninger?

– Jeg tror ikke vi behøver flere forsterkninger, sier Sæther, og er muligens den eneste treneren som har ytret den setningen i begynnelsen av januar.

LES OGSÅ: Tidligere KFUM-spiller lei av "snillismen" i Kåffa

Endelig tilbake

En som virkelig gleder seg til å sparke i gang sesongen er Nikolai Hagen.

Etter å ha vært skadet store deler av fjorsesongen på grunn av et røket leddbånd, er 24-åringen endelig skadefri.

– Jeg ble skadet tidlig i sesongen, så det var veldig dårlig timing. Da jeg endelig var frisk igjen etter tre måneder var det fotballferie, så i alt ble det vel nærmere fem måneder, sier Hagen.

LES OGSÅ: Her er Lyns nye keeper

I 2009 rykket han opp til 1. divisjon med Manglerud Star, og fikk spilt et år på nest høyeste nivå.

– Jeg syns laget ser veldig spennende ut i år, det ser veldig bra ut, sier Hagen.

Satser lokalt

Felles for forsterkningene er at alle er kjente gutter som tidligere har spilt for «Kåffa», eller kommer fra klubber lokalt i området.

– Vi vil forsterke med egne gutter, og ikke ved å kjøpe spillere, som mange andre divisjonkolleger gjør, sier Sæther, og er klar på at klubben ikke kan skilte med stort annet enn særdeles godt humør.

– Det er det eneste vi har å tilby: å ha det så hyggelig som mulig og spille artig fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere