RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaptein Fridtjof Kahrs gratulerer Martinius Mølsæter (# 11) med scoring. Samtlige av målene ble assistert av Kahrs.
Kaptein Fridtjof Kahrs gratulerer Martinius Mølsæter (# 11) med scoring. Samtlige av målene ble assistert av Kahrs. Foto: Foto: Thomas Granerød

«Kåffa» til kvart'n

KFUM/Oslo ledet 2-0 før det var spilt fem minutter av 8. delsfinalen mot Melhus - resten av kampen ble en formalitet.

Ekeberg: KFUM/Oslo holder stø kurs mot en ny finale i verdens største fotballturnering. Torsdag ryddet de Melhus av veien i 8. delsfinalen.

Del på Facebook

Lite motstand

KFUM/Oslo dominerte fra start til slutt, men tillot seg tidvis å "hvile" noe på resultatet, dette førte til sporadiske forsøk fra gjestene, men ikke nok til å skremme medaljegrossistene fra Ekeberg.

Fire målgivende

Lagkaptein og midstopper Fridtjof Kahrs stod for samtlige målgivende for sitt KFUM/Oslo - to fra corner og to fra sine enormt lange og presise innkast.

– Godt for en midstopper å sanke fire målgivende, smiler kaptein Kahrs etter kampslutt.

– Vi fikk en meget god start på kampen - og så drepte vi oppgjøret med et tidlig 3-0 mål i den andre omgangen, fortsetter dagens poengkonge.

Mjøndalen neste

I kvartfinalen som spilles fredag morgen er det Mjøndalen som står som motstander - og i følge Kahrs så spiller det ingen rolle hvem som står på motsatt banehalvdel;

– Vi har som mål å vinne Norway Cup, derfor spiller det ingen rolle hvem vi møter. Det er bare gode lag igjen uansett, avslutter Kahrs til Nordstrands Blad.

KLIKK HER, OG LES ALLE VÅRE NORWAY CUP-SAKER!
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere