Kåffas tredje strake seier

- Vi visste at vi ville få trykk mot oss. KFUM var et bedre lag, sa Valdres-keeper Kai Erik Rundbråten som her snapper ballen foran Tor Øyvind Reinemo.

- Vi visste at vi ville få trykk mot oss. KFUM var et bedre lag, sa Valdres-keeper Kai Erik Rundbråten som her snapper ballen foran Tor Øyvind Reinemo.

KFUM har tatt et stort steg opp fra fjorårssesongen.

EKEBERG: – Vi har jo det samme laget som i fjor, bortsett fra Markus (Nordheim Cham), sier spissen Tor Øyvind Reinemo.

Valdres sto også uten poengtap etter to kamper, men hadde ikke så mye å bidra med i toppoppgjøret. Kampbildet kunne blitt annerledes hvis Mato Grubisic hadde scoret på straffe to minutter etter pause.

Men Stian De Wahl reddet straffesparket han selv lagde.

– Selvtillit

– Hva er forskjellen på laget sammenlignet med i fjor?

– Vi har fått mer tro på egne ferdigheter. Det første året i 2. divisjon var vi litt usikre på hva vi ville møte. Det va'kke all verden. Nå skjønner vi at vi skal være et topplag, og vi er blitt litt mer fotballsmarte, sier Reinemo.

KFUM tok ledelsen etter bare fem minutter. Keeper ga retur på et frispark, og Markus Nordheim Cham la inn til midstopper Dymbe som scoret sitt andre seriemål for sesongen.

Fire minutter etter Valdres sin straffebom fikk Erik Jonvik tid og rom utenfor 16-meteren til å fininnstille venstrefoten til 2–0.

Derfra og ut var det bare KFUM.

Markus Nordheim Cham og Tor Øyvind Reinemo avsluttet i stengene, og i sluttminuttene hadde også innbytterne Sveinung Mølller og Sami Sakka gode muligheter til å øke ledelsen.

– Spillerne har blitt gradvis bedre. De kjenner hverandre fra mange år tilbake og er ikke lenger bare unge og lovende. Mange av dem er i ferd med å bli robuste seniorspillere, sier trener Ståle Andersen.

PS. Dommer Espen Stav Hansen viste et nivå som er høyt over det vanlige på en 2. divisjonskamp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.