RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaldt på Kalbakken

Nor-Cargo Thermo åpner et nytt og moderne kjølelager 1. februar på Kalbakken.

Kalbakken: Selv om vinteren har vært usedvanlig varm i år, kommer Nor-Cargo Thermo til å senke temperaturen i Groruddalen betraktelig.
Rundt 1. februar flytter datterselskapet av Nor-Cargo konsernet inn i Kalbakken industriområdet for å drive et 1 850 kvadratmeter fryselager.
Temperaturen?
Minus 23 kuldegrader.
Lagerhotell
Lageret er det største av totalt åtte lagre som Thermo eier rundt omkring i landet, og produktsjef Anne Hagerup Heggdal ser ikke bort ifra at det kan bli enda større.
Vi kommer til å ha 12 ansatte nå i utgangspunktet, men det er en mulighet for å utvide senere.
Lageret kommer til å oppbevare matvarer for diverse matvareforetninger i hele landet og vil øke Thermos kapasitet fra 500 paller til 4 000 paller.
Samme støy nivå
Rundt 57 vogntog kommer til å kjøre inn ut og av lageret i Bedriftsveien 9, men Heggdal forsikrer om at bedriften ikke kommer til å øke forurensingen og støynivået i området.
Vi kommer til å tilføre aktivitet i området, men ikke til støyproblematikken. Dette området her er jo et industriområde og derfor velegnet formålet, og det er viktig for oss, sier Heggdal.
Driftsjef for terminalene, Stein Børre Johnsen, påpeker også at Thermo har allerede trafikkert området i lang tid på grunn av kunder i Groruddalen, og at trafikken og støyen kommer til å ligge på samme nivåer etter innflytningen i februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere