RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kameraklubbens blinkskudd stilles ut i Rådhusgata


JURY: Juryen plukket ut bildet til Kristin Tallhaug som ett av 32 bilder du kan se på utstillingen til Oslo Kameraklubb.
JURY: Juryen plukket ut bildet til Kristin Tallhaug som ett av 32 bilder du kan se på utstillingen til Oslo Kameraklubb. Foto: FOTO: KRISTIN AAFLØY OPDAN
Oslo Kameraklubb (OKK) feirer sine 90 år med å vise kremen av medlemmenes bilder.

SENTRUM: Jubileumsutstillingen åpner torsdag 25. august og skal henge i Kafé Celsius i Rådhusgata til 14. september.

Del på Facebook

Medlemsbilder

– Hvert år arrangerer vi en medlemsutstilling. Årets utstilling er litt spesiell, fordi en jury, bestående av bladet Fotografi og Kafé Celsius har stått for utvelgelsen av bildene. Alle medlemmene har fått anledning til å sende inn bilder og 32 av disse er plukket ut til utstillingen, forteller Rayner Johansen, som er leder for utstillingskomiteen.

Inspirasjon

Med sine 90 år er OKK Norges eldste og største fotoklubb. Den har vært en viktig arena for amatørfotografer siden 1921.

– Mange profesjonelle fotografer startet i sin tid opp her. Oslo Kamera Klubb har i dag i overkant av 300 medlemmer og er en svært aktiv klubb. Om sommeren arrangeres tirsdagsutflukter ulike steder i Oslo og resten av året tilbys foredrag av anerkjente fotografer i klubblokalene på Grønland. Her er det mye inspirasjon og kunnskap å hente. Dette er en viktig møteplass for entusiastiske fotografer på alle nivåer, forteller Johansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere