RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Systematisk: Loppemarkedet får hvert år skryt for å være ryddig og oversiktlig. Her er et bord fullt av slalåmstøvler.
Systematisk: Loppemarkedet får hvert år skryt for å være ryddig og oversiktlig. Her er et bord fullt av slalåmstøvler.

Kamp om loppene på Bøler

Mennesket er et flokkdyr, og sammen med en materialistisk higen var det med andre ord fullt av folk på årets store loppemarked på Bøler skole.

BØLER: Mens det i skolegården var stabler av malerier, madrasser og diverse møbler, var klasserommene og gymsalen fylt til randen med tekstiler, ski, sko, tekniske duppeditter og mengder nips. Loppemarkedet på Bøler, som arrangeres av Bøler og Nøklevann musikkorps er et av bydelens største, og skal vi tro ansvarlig loppemarkedsgeneral Bernt Ellingsen, også et av det beste.

Sosial og kulturell begivenhet

– Folk har stått på og samlet lopper i tre uker fra over hele byen, og i år ble vi faktisk nødt til å si nei til å hente flere lopper, sier Ellingsen. Han beskriver det årlige loppemarkedet som en morsom kulturell og sosial begivenhet.

– Det er flott dugnadsånd blant alle i korpset, både barna og foreldrene. Folk gleder seg til loppemarkedet, og alle blir bedre kjent. Folk er samstemte, og foreldrene som jobber for korpset er utrolig flotte og hjelpsomme. I tillegg er loppemarkedet med på å gjøre dette til en kulturell og sosial bydel der folk fra Bøler koser seg, og det blir en møteplass og en hyggehelg for mange.

Mulig å gjøre kupp

Ellingsen forteller også at det skal være mulig å gjøre gode kupp. Tidvis ser man ting gå billigere enn håpet, men det er allikevel litt av det som er poenget. Det skal være mulig å gjøre varp.

Loppemarkedet er musikkorpsets viktigste inntektskilde, og i år igjen er det mål om å slå tidligere rekorder.

– Dette er en svært viktig inntektskilde for oss. Alle pengene går til driften av korpset, så derfor er det viktig å få et godt økonomisk resultat etter alt arbeidet som er lagt ned i dette, sier Ellingsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere