Gå til sidens hovedinnhold

Kampanje mot dyretragedier

Dyrebeskyttelsen Oslo&Omegn skal sette fokus på dyrenes ve og vel og vil denne måneden ha en kampanje for å motvirke hjemløshet og lidelser for katter og kaniner.

Sammen med en rekke dyreklinikker organiserer Dyrebeskyttelsen Oslo&Omegn en kampanje for å forebygge dyretragedier.

Gjennom reduserte priser på kastrering, sterilisering og ID-merking vil Dyrebeskyttelsen motvirke hjemløshet og lidelser for katter og kaniner.

Holde bestanden nede

Kampanjens formål er å få dyreeiere til å kastrere, sterilisere samt ID-merke sine katter og kaniner.

Gjennom slike tiltak kan vi motvirke at det fødes mange flere dyr enn hva det finnes hjem for.

Samtidig gir ID-merkingen mulighet for å spore opp eierne til alle de dyrene som daglig forviller seg fra sine hjem.

Veterinærer støtter kampanjen

Mange veterinærer stiller opp og vil gjøre en ekstra innsats ved å redusere prisene under kampanjeperioden.

Dyrebeskyttelsen Oslo&Omegn oppfordrer alle dyreeiere til å ta dyrevernmessige forhåndsregler - ved å benytte seg av kampanjetilbudet.

- Lidelsene for hjemløse katter og kaniner er et omfattende dyrevernproblem i Norge. I tillegg avlives og dumpes altfor mange friske og livsglade kjæledyr. Tusenvis av forvillede og uønskede kjæledyr utsettes daglig for sult, smerte og sykdom. Jeg oppfordrer derfor alle dyreeiere til å benytte kampanjetilbudet, slik at vi motvirker disse dyretragediene, sier dyreansvarlig ved Dyrenes Hus Knut Movik.

Oslo representert

Dyretragedier kan motvirkes med enkle tiltak En rekke dyreklinikker i Oslo, Akershus og Buskerud deltar i kampanjen.

Kampanjen innebærer at disse veterinærene gir sterkt reduserte priser på kastrering, sterilisering og ID-merking i kampanjeperioden.

Kampanjen varer i hele februar måned, og oversikt over veterinærene som er med på kampanjen ligger tilgjengelig på www.dyreneshus.no og kan fås ved henvendelse til Dyrebeskyttelsen Oslo&Omegn på telefon 67 14 93 54 / 67 14 54 30 / 93 83 69 16.

- Ved å kastrere, sterilisere samt ID-merke katter og kaniner gjør vi en viktig innsats for å motvirke årsakene til de tragiske dyreskjebnene jeg daglig er vitne til. Det er viktig at dyreeierne bevisstgjøres hvor viktige, og virkningsfulle, disse tiltakene er for å stoppe dyrs lidelser, sier Rune Ellefsen fra omplasseringssenteret Dyrenes Hus som drives av Dyrebeskyttelsen Oslo&Omegn.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar