RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kampen er i gang

Grorudsmesterskapet i håndball ble kastet i gang mandag kveld da Furusets jenter 12 år fikk besøk av Vestli. Det var hjemmelaget som slo på stortromma i den første kampen.

Furuset: Kampen begynte med at Furuset gikk opp i en tidlig ledelse, men Vestlis ungjenter utlignet minutter etter.
Banket inn mål
Men så sa det stopp for gjestene. Furuset banket inn det ene målet etter det andre. På stillingen 4 - 1 ba Vestlis trener om timeout, men uansett hvilken taktikk Vestlis trener la opp til, ble Furusets 12-åringer for sterke.
Etter første omgang stod det 13 - 4 til Furuset, og da dommeren blåste av kampen etter to omganger lyste det 21 - 7 på lystavla i Forum.
Men alle jentene på banen viste stort pågangsmot og innsatsvilje. Det var stor fart, utvisninger og straffekast. Alt en håndbalkamp skal inneholde.
PS! Groruddals mesterskapet kårer det beste laget i de forskjellige årsklassene, fra ni år og opp til seniornivå.
Innen utgangen av februar skal alle de innledende kampene være ferdigspilt. Lagene går så til semifinaler før det hele avsluttes med finaler i begynnelsen av mai.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere