RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kampen mot tagging


Tagging koster Oslo kommune 60-70 millioner årlig.
Tagging koster Oslo kommune 60-70 millioner årlig.
Tagging koster over 60 millioner kroner årlig. I dag hadde Samferdselsbyråden i Oslo møte med justisminister Knut Storberget i håp om å få hjelp.

Tagging har de siste årene blitt et stort problem i Oslo og koster 60-70 millioner kroner i året å rydde opp i., melder P4.

Ikke fornøyd

Byråd Petter N. Myhre var ikke helt fornøyd etter møtet i dag:

- Vi får håpe vi får romsligere rammer for politiet i Oslo, til å bli kvitt taggingen sier han til radiokanalen.

Ikke enig

Justisministeren forstår ikke kritikken til Myhre og påpeker at møtet har ført til at det etableres et tettere samarbeid.

- Vi skal etablere et mye tettere samarbeid enn det som har vært, også fra politiet sin side, men jeg må understreke at dette ikke alene er en oppgave som politiet skal løse.

Her har t-banen, og kollektivtransporten og Petter N. Myhre betydelig ansvar, for å få nok folk ute slik at man har en sosial kontroll.

- For det første vil det være en kontaktperson på hver politistasjon i Oslo, som skal ha ansvar for tagging. Det skal være mye tettere samarbeid når det gjelder t-banens operative ressurser, og operasjonssentralene til politiet, sier Storberget til P4.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere