«Kampen om Groruddalen» endte uavgjort

JEVNE LAG, MED FORSKJELLIGE SPILLESTILER: Romsås-spiller Richard Heatley kommer sekundet for sent til å gjøre denne situasjonen farlig for Hasle-Lørens keeper. Alle foto: Alice Marie Johansen

JEVNE LAG, MED FORSKJELLIGE SPILLESTILER: Romsås-spiller Richard Heatley kommer sekundet for sent til å gjøre denne situasjonen farlig for Hasle-Lørens keeper. Alle foto: Alice Marie Johansen Foto: Alice Johansen

Romsås og Hasle-Løren kunne dra hjem med hvert sitt poeng etter 90 temmelig begivenhetsløse minutter på Veitvet.

LIGGER NEDE: Det ble flere tøffe dueller i lokalderbyet mellom lagene som kommer fra hver sin side av Groruddalen.

UTVIST: Romsåskaptein Shahbaz Ahmad fikk sitt andre gule kort for dagen da han sparket ned en Hasle-Løren-spiller.

VEITVET: Det var mandag duket for årets første oppgjør i «kampen om Groruddalen» mellom 3. divisjonslagene Romsås og Hasle-Løren.

Etter en veldig jevnspilt 1. omgang, får de første minuttene av andre omgang pulsen til å stige betraktelig hos de vel 30 tilskuerne.

Hasle-Lørens Emil Bjørnå skyter et knallhardt skudd mot mål fra vel 20 meter, men har tydeligvis litt for mye i ryggsekken, for ballen sneier tverrliggeren mens den fyker over mål.

Begivenhetsløst

Ved unntak av en målsjanse til Romsås, og et rødt kort til Romsåskaptein Shahbaz Ahmad for usportslig oppførsel, blir andre omgang en trasig forestilling i seks varmegrader og vind.

– Vi er for upresise i overgangene våre. I dag går det rett og slett på kvaliteten på spillerne. Vi klarer verken å slå eller motta pasninger slik man burde, sier Hasle-Lørens trener Øyvind Albinussen.

På mandag mot Romsås var det først og fremst en klar målscorer som manglet hos de sortkledde.

– Vi mangler den «x-faktoren» som avgjør kamper, medgir trener Albinussen.

LES OGSÅ: Vålerenga valset over Stabæk

Nedrykksstriden

Mens Hasle-Løren endte på 3. plass i sin avdeling i fjor, slet Romsås i motsatt ende av tabellen.

– Vi har vel vært i nedrykksstriden de to siste årene, og «alle» har tippet oss rett ned i år også, sier Romsås-spiller Richard Heatley, og legger til:

– Men det tror jeg ikke kommer til å skje.

Til tross for poengdelingen, var det to lag med vidt forskjellig spillestil som møttes til kamp. Hasle-Løren er duellsterke, og satser på de typiske langpasningene opp mot spissene.

Romsås sett under ett er langt mer tekniske i spillestilen, og angriper samlet.

– Vi har fem-seks spillere ute med skade i dag, og et par som er bortreist i tillegg. Når man bare stiller med to innbyttere blir det vanskelig å bite fra seg i sluttminuttene, sier Heatley.

LES OGSÅ: Se kickbokser Thea Næss slå hard fra seg

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.