RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Korsvoll-spiller Torbjørn Melhus (tidligere Lyn) på vei gjennom VIF forsvaret da Korsvoll slo VIF 2 for et par uker siden.
Korsvoll-spiller Torbjørn Melhus (tidligere Lyn) på vei gjennom VIF forsvaret da Korsvoll slo VIF 2 for et par uker siden.

Kampen om Nordre Aker

I morgen gjester Lyn Korsvoll for andre runde i cupen.

ULLEVAAL/KORSVOLL: - Lyn Oslo har mange fans fra Korsvollområdet så det blir en spesiell kamp for mange, skriver Korsvoll IL på sine nettsider.

Hele ni spillere på Korsvoll har en fortid i Lyn: Boye Sørensen, Torbjørn Melhuus, Lasse Brandal, Christian Helseth Sparre, Thomas Sandsør, Harald Wegge Gundhus, Stian Straume, Kristoffer Moen og Ulrik Svendstuen.

Håper på fotballfest

Lyn på sin side har med Mads Dahm som har spilt i Korsvoll før. I nettmøte på Nordreakerbudstikke.no sist fredag sa Dahm at han gleder seg veldig til onsdagens kamp.

- Håper det blir en stor fotballfest. Jeg er ikke helt sikker på tilskuerkapasiteten på Korsvollbanen, men jeg tror vi hvert fall kan håpe på rundt 2 500 tilskuere, sa Dahm, som er medlem av Korsvolls supporterklubb.

Korsvoll har ikke fått den beste starten i år. Syv kamper har gitt fattige åtte poeng og en 11. plass.

Selv beskriver Korsvolls hjemmeside onsdagens kamp som "kampen om Nordre Aker", og peker på de gode resultatene de har hatt mot Tippeligalag tidligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere