*Nettavisen* Nyheter.

Kampen signerte ny kontrakt

TRE NYE ÅR: Eivind Kampen har blitt belønnet med ny kontrakt i Kjelsås.Arkivfoto

I dag fikk Eivind Kampen lønn for den gode innsatsen han har lagt ned i form av en ny 3-årskontrakt.

GREFSEN: Kjelsås-treneren kan se tilbake på en meget god sesong, og skal fortsette som heltidssansatt i klubben.50 prosent av tiden jobber han som hovedtrener for seniorlaget i 2. divisjon, og 50 prosentskal han jobbe med spillerutvikling.

– Vi er svært tilfreds med å få med Eivind videre. Eivind er en av de største trenertalentene i Norge og vi er utrolig fornøyd med at han ønsker å være med å utvikle klubben videre. Han har stor autoritet i spillergruppen og klubben, sier styreleder Alexander Rein.

Får frem talent

Styrelederen mener Kampen står for de verdiene klubben har satt.

– Han er målbevisst og setter krav til omgivelsene, og han er et forbilde hva angår gode holdninger og verdier. Vi er utrolig fornøyd med den jobben han har gjort, og gleder oss til fortsettelsen, sier Rein.

Eivind Kampen har siden 2012 vært ansatt som hovedtrener i klubben. Med 1-1 mot KFUM lørdag viste Kjelsås at de er Oslos nest beste seniorlag for herrer.

– Han har vært sterkt delaktig i den sportslige utviklingen vi har hatt de seneste årene. Det gjelder både vårt A-lag i 2. divisjon som har tatt solide steg, men også i forhold til spillerutvikling på yngre nivåer, sier Rein.

Utvikler hele klubben

Sportslig leder, Viggo Anthonsen, er også full av lovord.

– Det er en stor dag for Kjelsås Fotball når Eivind binder seg til klubben for tre nye år. I år har vi hatt meget gode resultater, men laget har vært i god utvikling over lengre tid under Eivinds ledelse, sier Anthonsen.

Han mener Kampen er den perfekte treneren for Kjelsås.

– Eivind er svært dedikert, han jobber hardt for å utvikle spillerne, laget, seg selv og også hele klubben videre, sier Viggo Anthonsen.

Samleside: Alle våre saker om 2. divisjon i fotball

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag