*Nettavisen* Nyheter.

Kampoppsettet i Norway Cup er klart

Aldri før har Norway Cup samlet et større antall deltagere hva tilfellet er i 2012. Foto: Arkivfoto: Anders Halvorsen

Årets turnering blir tidenes største. Sjekk hvem ditt lag møter her!

Det er påmeldt 1610 lag. Det er det største tallet arrangørklubben Bækkelagets Sportsklub har hatt noensinne. Rekordåret tidligere var 2005, den gang deltok 1535 lag.

LES OGSÅ: Frode Kyvåg: – Jeg fikk en klump i halsen

Det er også ny rekord i antall deltakernasjoner. Det kommer spillere og dommere fra 65 nasjoner til sommerens turnering. De nye nasjonene i 2012 er: Botswana, El Salvador, Kongo, Kurdistan, Sri Lanka og Tsjekkia.

– Det er en fantastisk fest og betyr veldig mye, ikke bare for norsk fotball, men jeg tror det betyr veldig mye for alle som kommer langveisfra. Det som gjør Norway Cup så spesielt, er at det kommer lag fra så mange nasjoner, sier landslagssjef Egil Olsen til norwaycup.no.

LES OGSÅ: Verdens største fotballturnering blir større

Sjekk kampoppsettet

Så hvem møter ditt lag? Det kan du finne ut ved å klikke her!

Arrangøren opplyser det kan bli endringer helt fram til kampstart, så det kan lønne seg å sjekke oppsettene med jevne mellomrom. De første kampene starter søndag den 29. juli klokka 09.00.

I sommer vil det være 40. gang turneringen arrangeres. Turneringen har vært arrangert hvert eneste år fra 1972 til 2011, med unntak av 1976 da arrangørklubben valgte Oslo Cup i håndball i stedet for fotballturneringen.

LES OGSÅ: Emil (13) fra Nordstrand på vei mot stjernene

LES OGSÅ: Norway Cup ble hedret under Idrettsgallaen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.