*Nettavisen* Nyheter.

Kampsport stopper VIFs møte med Skeid i kveld

Jo Andreas Gundersen og Skeid møtte Morten Berre og VIF i treningskamp i januar. Første seriemøte mellom Skeid og VIF 2 må man imidlertid vente på. Foto: ARKIVFOTO

Kveldens kamp mellom Vålerenga 2 og Skeid i Vallhall er utsatt.

VALLE: I kveld skulle Skeid møtt Vålerenga til en skikkelig østkantbatalje i Vallhall. Men siden hallen for tiden er overtatt av andre bataljer, må fotballen vike.

I helgen har nemlig kampsportmessen Fighter Convention 2011 pågått i Vallhall, og banen blir ifølge skeid.no ikke klar til fotball tidsnok til mandagens kamp.

Les alt om 2. divisjon i Oslo her!

Del på Facebook

Kunne ikke flyttes

Vålerenga har forsøkt å få flyttet kampen til Hafslundbanen – kunstgressbanen utenfor Vallhall – i stedet, men denne oppfyller ikke forbundets krav for kamper i 2. divisjon.

Nytt tidspunkt for kampen i Vallhall bli torsdag 23. juni klokken 19.00. Men dersom Skeid går videre i cupen, vil kampen måtte flyttes igjen. Tredje cuprunde går onsdag 22. juni. Skeid møter Kongsvinger i andre runde torsdag 12. mai klokken 18 på Bislett.

Topp mot bunn

Skeid har for øvrig hatt en god start på sesongen. De røde vant sine to første kamper, før det ble uavgjort mot Tromsdalen i forrige kamp. Det holder til tredjeplass på tabellen hittil.

Vålerenga 2 har ikke vært like gode. Laget har bare tatt ett poeng og ligger nederst på tabellen i 2. divisjon avdeling 4.

Se tabellen her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.