RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan få drømmeuke likevel


Håper på fin uke: Bjørn Tore Lie ser gjerne at Norway Cup blir en like stor suksess som i fjor.
Håper på fin uke: Bjørn Tore Lie ser gjerne at Norway Cup blir en like stor suksess som i fjor.
Bjørn Tore Lie (63) var bedrøvet da han så regnet øse ned tidligere i måneden. Nå har lederen av Norway Cup-styret fått tilbake optimismen.

Ekeberg: En periode så det helt ekstremt ut. Så ille som det var tidligere i måneden er noe av det verre som har vært i forkant av turneringen, innrømmer Bjørn Tore Lie.

63-åringen legger ikke skjul på at det var en enorm lettelse da det dårlige været etter hvert ga seg, og banene igjen begynte å finne tilbake til sitt gamle jeg.

På det verste var banene som en myr, men nå går det mot fine og grønne baner til åpningsdagen. Det må ha vært noe bra vi har gjort for at vi skal ha gjort oss fortjent til dette, smiler Lie.

Så stygt ut for Abildsø

Aller helst håper styrelederen at årets Norway Cup blir like fin som fjorårets arrangement.

Vi hadde en kjempefin uke i fjor. Og generelt er uke 31 som er den faste arrangementsuke vår en ganske bra uke værmessig, forteller Lie.

Norway Cup-arrangørene har uansett opplevd nok av nedturer værmessig i årene turneringen har pågått. Det har i alle fall gjort staben godt rustet i forhold til eventuelle endringer. Og også i år er kriseplanen i bakhånd hvis regnet skulle pøse ned.

Banene tåler selvfølgelig ikke kraftig nedbør. Men skulle det komme så er det selvsagt best om det kommer så sent som mulig. Da er det færre lag å flytte rundt, sier Lie.

Selv hadde han trodd de måtte gjøre forandringer på oppsettet allerede før turneringen ble sparket i gang.

På Abildsø var det aller verst, og der hadde jeg ikke trodd det kunne bli spilt kamper i forrige uke. Nå kommer det uansett ikke til å bli gjort noe før fredag.

Bedre kriseplan enn før

Blir det så ille at kriseplanen må tas i bruk, er det imidlertid ikke like "krise" som det ville vært for noen år tilbake.

Siden det er blitt så mange kunstgressbaner i Oslo er det noe lettere nå. Vi har tilgang på 35 av de 50 banene med kunstgress i Oslo, forklarer Lie.

Selv gleder 63-åringen seg til nok et gigantarrangement på Ekebergsletta. Lie har vært med rundt turneringen i samtlige år den er blitt arrangert, og han har også sittet som leder av styret åtte ganger tidligere. I fjor var han tilbake som styreleder etter en pause på nærmere 20 år.

Det er veldig moro å holde på rundt Norway Cup. Selvfølgelig føler jeg et stort ansvar, men vi har vært heldige og stort sett sluppet unna alvorlige hendelser i disse årene. Det er mye takket være gode ledere hos de forskjellige klubbene, roser Bjørn Tore Lie som kommer til å følge nøye med på værmeldingen de kommende dagene...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere