RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan få ridehus til jul

Lenge har det vært planer for å få reist et ridehus på området sør for Lofsrud gård. Nå skal det realiseres.

Lofsrud: Søndre Nordstrand Ridesenter har fått 1,5 millioner av kommunen til å bygge et nytt ridehus på Lofsrud. Tomten ridehuset skal stå på er ferdig drenert - på dugnad. Alt de venter på er bekreftelse på tippemidler, så kan de begynne å bygge.

Vi håper ridehuset står ferdig til jul, sier rideskoleansvarlig Vibecke Sjølie

Det nye ridehuset skal inneholde en 70m x 35/40m bane og stallplasser. Det gamle plast-ridehuset skal fremdeles stå slik at klubben har to ridehus å disponere. Det ene skal brukes fast av rideskolen og det andre skal brukes av privathestene som er oppstallet på gården.

Rideskolen, hestene og de 220 medlemmene, som består av både gutter, jenter, damer og menn, er lykkelige over å få nytt ridehus. Rideskolen har 9 forskjellige ridekurs å tilby, i tillegg har de turridning, ride- og treningsleirer.

Barn bør få gå på rideskole for å bli en del av et godt og sunt miljø, lære å ta ansvar og hensyn og selvfølgelig ri og ha det gøy, sier Vibecke Sjølie.

Hos oss er alle velkommen!Julie Larsen Gunnerød går i 9. klasse på Skullerud ungdomsskole. Forrige uke var hun i praksis i Nordstrands Blad.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere