RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan fortsatt rekke ÅM

Stina Victoria Norberg (10) kan fortsatt komme seg til ÅM i Kristiansund selv om hun misset den direkte kvalifiseringen.

Linderud: Linderud-jenta Stina Victoria Norberg (10) som svømmer for Lambertseter SK misset dessverre direkte kvalifisering til Årsklassemønstringen som skal finne sted i Kristiansund 13.-15. april i år.
Hun kom på 19. plass på rankingen, snaue 21 poeng unna Karoline Steffensen fra Harstad SK som kapret den 18. og siste direkteplassen i ÅM.

Kan bli reserve

Det settes imidlertid opp to reserver. Og på 19. plass er Stina Victoria første reserve.
Av erfaring er det alltid noen som stryker seg, som ikke får hotell eller som er syke. Derfor håper vi fortsatt på en tur til Kristiansund, forteller pappa Jan Norberg. Han har gitt beskjed om at de kan reise på kort varsel, fordi de allerede har både flybillett og hotellrom.
Men om det ikke skulle gå, så har jeg bestilt en trøstetur til Beitostølen i stedet, sier Jan Norberg med et smil til Lokalavisen Groruddalen.

Ble disket

Stina Vicoria deltok i Speed og OI Open denne helgen. Hun fikk førsteplass i 200 meter rygg og 400 meter medley, tredjeplass i 400 meter fri, fjerdeplass i 100 meter bryst og 50 meter butterfly, og femteplass i 100 meter rygg. Men hun ble disket for en feilaktig vending i 200 meter individuell medley den viktigste øvelsen for ÅM-kvalifiseringen.
Stina fikk tilsammen 1376 poeng etter helgens delte stevne, og forhåpentligvis holder det til å komme seg til ÅM som reserve.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere