*Nettavisen* Nyheter.

Kan ikke ha anleggsvei

Anleggsvei i Melkeveien og Trosterudveien kommer ikke på tale, sier BU-leder Elin Horn Galtung i Vestre Aker. Men hun ønsker ingen krig mellom bydelene.

RIS: Horn Galtung har forståelse for at beboerne langs Gaustadveien og Sognsvannsveien ikke vil ha anleggstrafikk. Men mener det er det eneste alternativet.

Det er rene fakta. Det er bare å ta seg en tur opp i Melkeveien og Trosterudveien. Da forstår man at det ikke kan være anleggstrafikk der. Folk måtte i så fall flyttet fra husene sine. Konsekvensene vil bli katastrofale. Den som ikke ser det, må i så fall ha verdens største skylapper, sier Horn Galtung.

Hun ønsker ikke at bydelene skal settes opp mot hverandre i denne saken.

Det har ingen hensikt å lage en duell ut av saken. Vi vil ikke utfordre bydel Nordre Aker på noe vis, sier Horn Galtung.

Ris vel mener deres medlemmer får mer enn nok anleggstrafikk som det er. Det skal nemlig graves langs veiene mellom riggplassen ved Skogryggveien og ned til Svendstuen pumpestasjon.

Det blir feil å påstå at vi slipper unna anleggstrafikk, sier styremedlem i Ris Vel, Frances Simonsen. Velforeningen mener riggplassen ved Sognsvannsveien har stor nok plass til for alle biler, brakker, maskiner og materialer. Simonsen er helt klar på at anleggstrafikk i Melkeveien og Trosterudveien hadde vært umulig.

Politiet og Samferdselsetaten har uttalt seg klart og entydig, sier Simonsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.