*Nettavisen* Nyheter.

Kan lære av Stovner

Oslos ordfører Per Ditlev-Simonsen besøkte Bydel Stovner i forrige uke. Ordføreren fikk en orientering om bydels arbeid samt en rundtur i bydelen.

Stovner: Første stopp på ruta var et møte mellom ordføreren og enhetsledere i bydelen. Ordføreren fikk en grundig innføring i arbeidet og utfordringer i bydelen.
- Det er mange grunner til at jeg kommer på besøk her. I mine 11 år som Oslo ordfører har jeg forstått at man er aldri ferdig utlært når det gjelder Oslo. Derfor er det viktig for meg å holde meg oppdattert hele tiden, sier Ditvlev-Simonsen.
Etter besøket i bydelsadministrasjonen gikk turen videre til Stovner politistasjon. Etter møte med stasjonens ledelse fikk Ditlev-Simonsen en guidet busstur gjennom bydelen. Blant de stedene han besøkte var Stovner Rockefabrikk og Gamle Rommen skole.

Mye å lære

Bydel Stovner er en av bydelene i Oslo med høyest andel minoritetspråklige innbyggere. Ditlev-Simonsen sier at andre bydeler kan lære mye av det arbeidet som Stovner gjør for integrering av minoriteter.
- Dette er en bydel med mange spennende sider. Stovner ligger foran resten av byen når det gjelder befolkningsutviklingen. Det er mye som vi kan lære her.
Ordføreren var sist på besøk i Bydel Stovner under kongebesøket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag