RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan miste Størmer Steira

Kristin Størmer Steira leker med tanken om å forlate Høybråten/Stovner til fordel for moderklubben IL Forsøk.

Høybråten/Stovner: - Jeg har vel tenkt litt på det, men jeg kommer ikke til å ta en avgjørelse før i august/september, sier Størmer Steira til Lokalavisen Groruddalen.
Hovedårsaken for et eventuelt klubbskifte skyldes langrennløperens to yngre søstre. De ønsker nemlig å gå stafett med eldstesøsteren.
- Det hadde vært litt morsomt og spesielt å gå sammen med dem. De har ihvertfall veldig lyst til at jeg skal bytte lag, men det hadde vært gøy å vinne NM én gang til, innrømmer langrennsløperen som tviler på at en trio med søstrene vil føre henne helt opp på pallen i en NM-stafett.
- Nei, det hadde vært mest for moro. Vi ville nok ikke kunne ha kjempet helt i teten. Men det hadde vært hyggelig å gi noe tilbake til klubben som har brukt så mye penger på meg. Ingenting er avgjort ennå. Det er bare en tanke jeg har hatt i bakhodet en stund, avslutter Størmer Steira som står med to sølv og et gull på NM-stafetten på lag med Høybråten/Stovner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere