RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klar for VM: Martin Heede (16) er klar for årets junior-VM i karate. Martin representerer Troll Karateklubb på Mortensrud og reiser onsdag sammen med seks utøvere fra Mizuchi (Asker) til Tyrkia og Istanbul for å kjempe om edle medaljer.
Klar for VM: Martin Heede (16) er klar for årets junior-VM i karate. Martin representerer Troll Karateklubb på Mortensrud og reiser onsdag sammen med seks utøvere fra Mizuchi (Asker) til Tyrkia og Istanbul for å kjempe om edle medaljer.

Kan vinne gull

Martin Heede (16) fra Mortensrud og Troll Karateklubb skal førstkommende helg kjempe om edelt metall i junior-VM i karate i Tyrkia.

Mortensrud:

Jeg blir ganske skuffet dersom jeg ryker ut tidlig i mesterskapet, toppformen er nesten inne og jeg gleder meg enormt, forklarer Martin Heede til Nordstrands Blad tidlig onsdag morgen før avreise til Istanbul og Tyrkia.

Godt karate-miljø

Martin er medlem av Troll Karateklubb på hjemstedet Mortensrud og reiser til Tyrkia sammen med seks utøvere fra Mizuchi Karate Team fra Asker.

Det er et veldig godt karate-miljø i Norge og vi trives godt sammen på treninger, stevner og alle de reisene det blir i løpet av en sesong, sier Martin.

Klart for gull?

For det blir en del reisevirksomhet. Bare i det siste året har Martin deltatt i Tyskland Open, British Open og US Open. I Tyskland ble det litt dramatisk da han etter semifinaleseieren måtte til sykehus etter et spark og synet ble svekket. Det gikk bra med synet og en sølvplass ble resultatet. I England ble det laggull og 3. plass individuellt og i US Open ble det to 3. plasser. Ergo så er det vel klart for en gullmedalje?

Det er veldig jevnt i toppen og mange faktorer kan spille inn. Jeg burde ta en en medalje og jeg kan vinne gull. For å si det slik så er det seks favoritter i VM og jeg har tidligere slått fem av dem, men som sagt, marginer kan avgjøre medaljekampen, fortsetter Martin.

Martin starter mesterskapet førstkommende lørdag og det kan fort bli en meget lang dag;

Det er vel 80 nasjoner med, så det kan bli en 7-8 kamper på én og samme dag. Håper bare toppformen kommer i rett tid, avslutter karate-talentet som er kjent for sitt store reportoar, med spark i ryggen og "flyveren" som spesialitet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere