Kanefart med Røde Kors

Om kvelden 19. og 28. januar dro Nordre Aker Røde Kors på kanefart med utviklingshemmede bosatt i bydelen. Skjerven gård i Maridalen stilte opp med sleder med dombjeller, fakler og meget trygge kusker. Kveldene var kjølige, men alle ble pakket inn i tepper og feller. Rullestoler var ingen hindring. Skjerven gårds folk var profesjonelle i å få oss alle, i alt 56 personer, med.

Snødekkede trær, skiløpere med lykter og måne som tittet frem. En fantastisk opplevelse for alle. Turen gikk til Ullevålseter der vi ble tatt hyggelig imot med bål på peisen, solbærtoddy, etterfulgt av hjortegryte med tilbehør og kaffe til avslutning. Alle koste seg og enkelte lurte sågar på om vi ikke kunne overnatte, noe som definitivt må være tegn på et vellykket arrangement.

For noen var turen oppover litt småskremmende, men tilbake var alt bare spennende. Kommentarene etterpå var meget positive fra alle som var med. De gleder seg til neste vinter, da må det bli nye turer. Vi i Nordre Aker Røde Kors håper neste vinter blir like egnet. Vi opplevde så sterkt at arrangementet gledet så mange. Og Morodalfestival blir det vel i år også? Det håper vi. Den er planlagt til 19. juni i Nord-Odal som i fjor.

Nordre Aker Røde Kors
v/ Bjørg Mørck

Se flere bilder fra turen her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag