RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kanon for unga


Kanonbarn er navnet på den nye konsertserien i Kanonhallen.
Kanonbarn er navnet på den nye konsertserien i Kanonhallen.
Det blir etter sigende kanon underholdning for de minste i morgen, i Oslos nye storstue.

LØREN: Vi starter opp en serie med konserter og forestillinger for barn og barnefamilier, forteller produsent, Nina M. B. M. Hodneland i en pressemelding til Østkantavisa.

Og i morgen, søndag er det altså klart for premieren på den nye serien "Kanonbarn". Det er Lars Andreas Haug som står for underholdning på premieren med tuba, trompet, ventiltrombone og tenorsax.

Forestillingen søndag forteller om Kalle Trompet som er lei seg. Han liker nemlig den smekre Siri Trombone, men hun vil være kjæreste med den rampete, bråkjekke Saxofon-Kjekkasen.

Lars Andreas Haug bruker blåseinstrumenter, originalskrevet musikk, improvisasjon og publikums egen fantasi til å fortelle historien om Luft og kjærlighet.

- Vi vektlegger bredde i kulturtilbudet til de yngste, og i løpet av høsten kan store og små oppleve både konserter, teaterforestilling, dans og fortellerstund i Kanonhallen, forteller Hodneland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere