RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: FOTO: Promo

Kanon-konsert med tre korps og Rosén

Tre lokale korps + Alex Rosén - det må bli kanonbra.

LØREN: Bjørndalskolenes musikkorps, Ljan skoles musikkorps og Prinsdal skolekorps presenterer har gått sammen om å arrangere

KJENDISKONSERTEN 2011.

Kanonhallen

Så stort publikum venter de at de har leid Kanonhallen på Løren til den musikalske festen søndag 23. oktober. Start klokken 18.00.

– Konserten i Kanonhallen blir et show som viser fram Alex Rosén som den muntre, eventyrlystne og grensesprengende personen slik vi kjenner ham fra TV-skjermen, sier Bernt Anders Hoff.

– Han vil bidra både som konferansier og vokalist. Dessuten vil han dele egne opplevelser med publikum, og hans forkjærlighet for det afrikanske kontinent vil stå i fokus i den delen av konserten som korpsene spiller afrikansk musikk.

Rosén vil være kjent for mange gjennom sine engasjementer som programleder for MGP jr og dommer i X-factor og han har vist at han er opptatt av talentfulle barn og ungdom.

– Under Kjendiskonserten vil de tre korpsenes egne talenter stå i fokus, og flere får vist seg fram i solistinnslag, sier Bernt Anders Hoff.

Kanonhallen på Løren søndag 23. oktober klokken 18.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere