RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kanonhallen med tyngre skyts


Tommy Tokyo og Mari Boine spiller på Kanonhallen 17. oktober.
Tommy Tokyo og Mari Boine spiller på Kanonhallen 17. oktober. Foto: FOTO: PROMO
Kanonhallen er ute etter å markere seg for alvor på hovedstadens konsertarena. 17. oktober står selveste Tommy Tokyo og legendariske Mari Boine på plakaten.

LØREN: Daglig leder, Stine Mari Røverdatter er stolt over å kunne presentere en konsert av denne størrelsen så langt utenfor hovedstadens mer tradisjonelle «lysløype».

– Vi håper og tror at det er rom for store scener også utenfor Oslo sentrum. Vi innser at det blir utfordrende å lokke publikum opp til Løren, og nettopp derfor er det ekstra hyggelig å kunne presentere artister av denne størrelsen, sier hun til dittOslo.

LES MER OM TOMMY TOKYO HER!

God blanding

Noen vil kanskje tenke at valget av artister til samme arrangement er noe underlig, men der er Røverdatter uenig.

– Tror du det? Jeg mener artistene har mye til felles, selv om de selvsagt representerer forskjellige musikalske uttrykk. Jeg klarer ikke helt å sette ord på det, men jeg tror de vil mye av det samme. Det er noe veldig ekte over det de gjør, mener arrangøren.

– Får vi et fellesnummer?

– Det hadde jo vært helt fantastisk, men jeg kan på ingen måte love noe slikt på vegne av artistene, sier hun til dittOslo.

LES MER OM MARI BOINE HER

Noen minutter utenfor

Selvaag Gruppen kjøpte Løren leir i 1999 med forutsetning av at det verneverdige bygget ble bevart, og i dag ønsker Kanonhallen å være den sentrale kulturarenaen for Oslos nye bydel Løren. Konserten med de tidligere nevnte artistene er bare en av flere utover høst og vinter, forteller Røverdatter.

– Navnene er ikke klare så langt, men vi ønsker å arrangere større konserter i sammenheng med andre arrangementer som julemarked og andre begivenheter. Her skal det være noe både for både barn og voksne, uten at det nødvendigvis trenger å pågå samtidig, fortsetter hun.

Kanonhallen tar 800 publikummere, noe som gjør den til en av de store blant hovedstadens konsertscener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere