*Nettavisen* Nyheter.

Kanskje kommer trikken til 17.mai

Kanskje kommer trikken? Foto: Foto: Anne Marie Huck Quaye

Trikken skal etter planen gå igjen i Bogstadveien til 17. mai, sier prosjektleder i Bymiljøetaten, Silje Molid. Men garanti for at alt går på skinner kan hun ikke gi.

BOGSTADVEIEN: Den ferske prosjektlederen i Bymiljøetaten sier det ser bra ut i dag, men at man aldri kan vite hva som skjer i morgen.

– Vi kan jo ikke si noe med sikkerhet, sier hun og skryter av flunkende ny holdeplass utenfor Broker cafe i tillegg til en midlertidig holdeplass som skal pryde området inntil alt annet arbeid er på plass.

Litt vanskelig er det å tro prosjektlederen når man ser arbeidene som pågår bare en drøy uke før fristen, men kollektivreisende kan fremdeles håpe.

Store forsinkelser

Arbeidene i Bogstadveien er som kjent kraftig forsinket , så første mål er nå å få trikken til å kjøre i paradegaten til nasjonaldagen.

Skal vi tro prosjektlederen er det altså håp, men folk får ikke juble for trikken helt ennå, inntil flaggene vaier i vinden.

– Vi har fått beskjed om at 11-trikken og biltrafikken skal gå som normalt fra 17. mai, og at Bymiljøetaten fortsetter med fortau og byrom utover sommeren. Hele prosjektet skal være klart en gang på høsten, opplyste Andreas Melander til dittoslo i februar i år.

Les også: Nå kommer 11-trikken tilbake i Bogstadveien

Alt som før

Lederen i Majorstuen og Bogstadveien Næringslivsforening er ikke den eneste som ser fram til at gata blir ferdig.

– Nå har de gravd i så lang tid at jeg ikke helt husker hvordan det var her tidligere, sier Line Nilsen som gleder seg til alt blir som før.

Beboeren er som mange andre kollektivreisende og flittig bruker av 11- trikken.

Les også: Tenke først og grave etterpå

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.