RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaotisk dag på E6


Det ble lange køer på E6 etter flere ulykker onsdag. Her fra en tidligere ulykke på E6 ved Ryen.
Det ble lange køer på E6 etter flere ulykker onsdag. Her fra en tidligere ulykke på E6 ved Ryen. Foto: Foto: Øystein Dahl Johansen
Onsdag ble en trøblete trafikkdag på E6 med mye køståing. Les politiloggen fra Manglerud her!

E6: Det begynte litt over klokken 16 da en bil fikk stans utover ved den gamle bomstasjonen på Abildsø. Politiet kom til og fikk bilen unna, men køen bygget seg fort opp i ettermiddagsrushet.

En drøy time senere var det en trafikkulykke på samme vei inngående ved Mortensrud. En trailerfører fikk en personbil i blindsonen og så den ikke da han skulle skifte kjørefelt. Den 33 år gamle trailersjåføren ble fratatt førerkortet.

I personbilen satt to personer – den 70 år gamle mannlige føreren og en 69 år gammel kvinnelig passasjer.  Sistnevnte ble lettere skadet. Veien var sperret en halvtimes tid.

Og så kom nok et uhell litt før klokken 19 – også ved Mortensrud innover. Her var det snakk om påkjørsel bakfra. Ingen personskader, men det tok litt tid å få ryddet veien både på grunn av deler som lå i begge veibanene og oljesøl. Den ene sjåføren, en mann på 42 år, ble fratatt førerkortet. Også her ble det en tålmodighetsprøve for andre bilister som ble stående i kø.

 

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Påkjørsel bakfra

MOSSEVEIEN: En person følte seg uvell etter at bilen vedkommende satt i ble påkjørt bakfra på Mosseveien ved nr. 199 mandag morgen.  Det ble bare mindre materielle skader. En 45 år gammel mann ble fratatt førerkortet.

Syklet mot lastebil

RYEN: En 48 år gammel mannlig syklist fikk hode- og skulderskader etter å ha kjørt på en lastebil utenfor Bunnpris i Ryensvingen mandag ettermiddag. Han ble tatt hånd om av ambulansetjensten.

Etter de opplysninger politiet fikk på stedet, ser det ut til at syklisten ikke har overholdt vikeplikt og kjørt på lastebilen.

Narkotikabeslag

HØYENHALL: En 36 år gammel utenlandsk mann ble mandag kveld pågrepet og kjørt til arresten etter en kontroll ved Høyenhall T-banestasjon. Ved undersøkelse fant nemlig politiet narkotika i bilen han satt i.

Tente på aviser og ødela skilt

OPPSAL:  Litt før klokken 02 natt til  tirsdag fikk politiet melding om en svært utagerende mann i Haakon Tveters vei på Oppsal. Han kastet ting rundt seg, ødela et skilt, brøt opp en aviskasse og forsøkte å tenne på aviser. Politiet fikk pågrepet den 31 år gamle østeuropeiske mannen.

Snakket i mobiltelefon

LAMBERTSETER: Trafikkreglene sier klart at det ikke er lov til å snakke i håndholdt mobiltelefon mens man kjører bil. Denne regelen brytes av mange. Tirsdag litt før klokken 14 oppdaget politiet en slik lovbryter.  Den 21 år gamle kvinnelige bilføreren måtte bare innrømme det hun hadde gjort og vedtok forenklet forelegg på stedet. Dermed ble det en dyr samtale.

Hadde innbrudd i ferien

MORTENSRUD: Tirsdag kveld meldte en boligeier at det hadde vært innbrudd i huset i Olasrudveien på Mortensrud. Dette hadde skjedd mens huset hadde vært ferietomt en ukes tid. Innbryteren hadde kommet seg inn ved å knuse et vindu. Det er ukjent hva som er stjålet.

Innbruddsforsøk

SKULLERUD: Det ble med forsøket for vedkommende som hadde til hensikt å komme seg inn i REMA 1000 i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud. Både vindu og dørlås var forsøkt å få opp. Politiet fikk melding onsdag formiddag.

Ødela bilvrak

HOLMLIA: Politiet fikk onsdag kveld melding om hærverk på biler ved Toppåsen skole. Bilruter skulle være knust. Unge gutter var observert på stedet.
Det viste seg at ødeleggelsene var gjort på tre biler som bar tydelig preg av å ha stått en stund og som politiet betegnet som vrak.

Bråk ved T-banen

MORETNSRUD: Onsdag kveld kom det meldinger til politiet om at mange ungdommer var samlet ved Mortensrud T-banestasjon. Det var mye bråk. En gutt var sett kjøre moped uten hjelm.

Det hele løste seg, og roen senket seg da politiet kom til stedet og fikk snakket med ungdommene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere