*Nettavisen* Nyheter.

Karamellsjokk på Hasle

Publikum måtte slikke seg om munnen mer enn en gang da Halse dramagruppe bød på Roald Dahls klassiker "Charlie og sjokoladefabrikken" i helgen.

Hasle: Til tross for sol og blå himmel utendørs satt publikum som sild i tønne da Østkantavisa hadde gleden av å bivåne forestillingen i Hasle skoles samlingssal søndag formiddag.

Sukkersøtt

Fortellingen om Charlie og Sjokoladefabrikken er en kjent og kjær historie over store deler av verden, og ble nok av mange "gjenoppdaget" da storfilmen med Johnny Depp i hovedrollen gikk sin seiersgang både i Norge og utlandet i fjor høst. For mange av publikummerne var nok handlingen om fattiggutten Charlies møte med godteriverden derfor velkjent stoff.
Dramagruppa på Hasle hadde imidlertid laget sin egen versjon, hvor flere skuespillere byttet på de største rollene underveis i forestillingen. Et morsomt virkemiddel, og kanskje en lettelse for skuespillerne i forhold til å pugge lange replikker på forhånd.
Store og små bidro med både sang, dans og skuespill, noe som fenget både barn og voksne blant publikum. Lysten på sjokolade var definitivt stigende, selv om noen av karakterene i stykket riktignok opplevde et noe ublidt møte med søtsakene i Willy Wonkas sjokoladefabrikk.

Humor og spilleglede

At medlemmene av Hasle dramagruppe koste seg på scenen hersket det liten tvil om. Flotte kostymer, imponerende rekvisitter og spennende lys gjorde forestillingen til et godt alternativ til søndagsturen. De aller minste blant publikum kunne nok tenkt seg en liten tur ut på gulvet for å ta sjokoladefossen nærmere i øyesyn, men skiftet raskt fokus da Augustus forsvant i den søte strømmen. Barneteater er som regel god underholdning, og da særlig når skuespillerne trives like godt som publikum. Honnør til Hasles dramagruppe!Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.